Geplaatst op: 27 maart 2024

Het ambitieplan voor Kerkrade-Oost is af!

Het ambitieplan is af! In het najaar van 2023 hebben we samen met inwoners, ondernemers en actieve organisaties hard gewerkt aan een mooi plan voor de..

Geplaatst op: 11 februari 2024

Wijk- en omgevingsmanagers trainen in Brunssum

Doorgaans gaan wij zelf op pad om gesprekken te faciliteren met bewoners, ondernemers en verenigingen. In Brunssum willen ze zelf de handen uit de mou..

Geplaatst op: 8 januari 2024

Design thinking voor stadsmakers: het proces

De twee wybertjes symboliseren het begrijpen en bedenken van problemen in ‘divergerende’ en ‘convergerende’ fases. De cirkel staat voor de cruciale ex..

Geplaatst op: 7 november 2023

Buurtdroom realiseren in 6-weekse sprint

Samen met de Gemeente Sittard-Geleen ontwierpen we een interventie waarbij we de buurtdroom van bewoners tijdelijk hebben gerealiseerd: van het park e..

Geplaatst op: 20 juni 2023

Op zoek aan een isolatie aanpak voor jouw gemeente?

Verantwoordelijk voor isolatie in jouw gemeente? Bereik de doelstellingen van het Nationaal Isolatieprogramma (NIP) vóór 2030 met onze krachtige aanpa..

Geplaatst op: 10 december 2023

Design thinking voor stadsmakers: de aanpak

Design Thinking is een aanpak voor probleemoplossing die draait om begrijpen, divergeren en inleven, convergeren en focus kiezen, bedenken, ideeën cre..

Geplaatst op: 10 maart 2023

Doe-Mee Café in de Zeeheldenbuurt in Geleen!

Een bewonersavond met actie?! We organiseerden een eerste editie van het 'Doe-Mee Café', samen met de gemeente Sittard-Geleen in de Zeeheldenbuurt...

Geplaatst op: 3 februari 2023

Lokale munten en stimuleren van leefbaarheid

Eind 2022 doken we in de wereld van lokale munten in het kader van de opdracht voor 't Heerlens Heitje. Een leerzame verkenning hoe een lokale munt ka..

Geplaatst op: 6 oktober 2022

Een passende strategie voor buurtvernieuwing

Hoe zien de bewoners de toekomst van de Philipsbuurt? Met deze vraag gingen wij aan de slag in opdracht van woningcorporatie ZOwonen en gemeente Sitta..