Geplaatst op: 20 juni 2023

Op zoek aan een isolatie aanpak voor jouw gemeente?

Verantwoordelijk voor isolatie in jouw gemeente? Bereik de doelstellingen van het Nationaal Isolatieprogramma (NIP) vóór 2030 met onze krachtige aanpa..

Geplaatst op: 10 maart 2023

Doe-Mee Café in de Zeeheldenbuurt in Geleen!

Een bewonersavond met actie?! We organiseerden een eerste editie van het 'Doe-Mee Café', samen met de gemeente Sittard-Geleen in de Zeeheldenbuurt...

Geplaatst op: 3 februari 2023

Lokale munten en stimuleren van leefbaarheid

Eind 2022 doken we in de wereld van lokale munten in het kader van de opdracht voor 't Heerlens Heitje. Een leerzame verkenning hoe een lokale munt ka..

Geplaatst op: 6 oktober 2022

Een passende strategie voor buurtvernieuwing

Hoe zien de bewoners de toekomst van de Philipsbuurt? Met deze vraag gingen wij aan de slag in opdracht van woningcorporatie ZOwonen en gemeente Sitta..

Geplaatst op: 9 december 2022

Lokaal isolatieprogramma voor gemeenten

Veel Nederlanders kampen dit jaar met financiële onzekerheden. Dit mede door de energiecrisis van de afgelopen periode en inflatie die hierbij kwam ki..

Geplaatst op: 20 augustus 2022

Enkele leerpunten op basis van 5 gebiedsvisies

Afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgebouwd met het opstellen van gebiedsvisies op basis van Design Thinking. Zo werkten we aan een Proeftuin in ..

Geplaatst op: 23 februari 2022

Afsluitende rondwandeling tijdens "GMS on Tour"

Begin februari organiseerden we als afsluiting van ons project in de wijk GMS een rondwandeling & online presentatie. We gaven zo’n 75 belangstellende..

Geplaatst op: 3 december 2021

Buiten spelen als opvallende trend bij gemeenten!

Het thema Leefbaarheid staat bij gemeenten hoog op de agenda. De openbare ruimte wordt daarbij steeds meer gezien als kans: daar kun je plekken creëre..

Geplaatst op: 3 december 2021

"Gesprekken in open sfeer met de juiste vragen"

In het voorjaar van 2021 begeleidden we het participatieproces voor de Omgevingsvisie in Woerden en Oudewater. We vroegen opdrachtgever Erin Tselekis ..