Ambitieplan "Samen voor Kerkrade-Oost"

Het ambitieplan voor Kerkrade-Oost is af!

In het najaar van 2023 hebben we samen met inwoners, ondernemers en actieve organisaties hard gewerkt aan een mooi plan voor de toekomst van Kerkrade-Oost! Onze opdrachtgevers - HEEMwonen, Wonen Zuid, Gemeente Kerkrade, MeanderGroep en Impuls - vormden een krachtig en betrokken team gedreven door een gemeenschappelijk doel: verhogen van het welvaarts- en welzijnsniveau van de inwoners en het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in de verschillende buurten van Kerkrade-Oost!

Wat een energie! Het was een geweldige ervaring om zoveel betrokkenheid en inzet te zien. We hebben gesprekken gevoerd met veel bewoners, ondernemers en organisaties, en samen hebben we een plan gemaakt voor de toekomst.

🎥 Bekijk hier een filmpje met aan het woord leden van het projectteam en bewoners.
🎞️ Bekijk hier de animatie die een glimp geeft van de toekomst van Kerkrade-Oost.
📗 Of lees hier het volledige rapport!

De ambitie voor Kerkrade-Oost is gericht op het verhogen van het welvaarts- en welzijnsniveau van de inwoners en het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in verschillende buurten. Ook biedt het ambitieplan "Samen voor Kerkrade-Oost" een basis waarop bewoners, ondernemers, partners en investeerders kunnen voortbouwen.