Training Design Thinking voor stadsmakers

Wat als... je als team in korte sprints werkt aan complexe uitdagingen, waarin je in korte tijd ontzettend veel leert. Wat als... bewoners en woningcorporaties deel uitmaken van het projectteam en  samen innovatieve oplossingen ontwikkelen die écht impact maken? En stel je voor dat de vergadercultuur plaatsmaakt voor een experimenteercultuur.  Benieuwd naar deze nieuwe werkwijze? Doe mee aan een van onze trainingen in Design Thinking. Of het nu gaat om klimaatadaptatie, buurtparticipatie of mobiliteitsplannen: we werken aan een concrete uitdaging die kenmerkend is voor jullie werkzaamheden.

Wat is Design Thinking?

Design Thinking is een benadering om mensgericht oplossingen te ontwerpen voor complexe problemen. De technieken uit Design Thinking helpen om vraagstukken op een creatieve manier op te lossen en iedereen laagdrempelig hierover te laten meedenken.  Je komt tot oplossingen die écht werken. Niet alleen voor de initiatiefnemer, maar voor iedereen die het recht heeft om deel uit te maken van het proces en ergens iets van te vinden.

Introductie training
1 dag

Krijg een helder beeld bij de benadering van Design Thinking, leer de practices van Design Thinking in het publieke domein en krijg inzicht in jouw rol binnen het proces.

Verdiepende training
3 dagen

Leer de best practices uit het publieke domein, krijg een toolkit en handvaten hoe je het kunt inzetten binnen jouw werk en ga aan de slag met een vraagstuk en concreet resultaat.

Design Sprint

in 5 dagen

In vijf dagen van een probleemstelling naar een geteste oplossing. Intensief? Jazeker. Maar bovenal zéér nuttig en efficiënt. Samen met je team pas je de Design Thinking werkwijze toe.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Stel je vraag via het onderstaande formulier.

Contactgegevens
info@brainingthefuture.nl
06-42080752

Hoornwerk 1-7, Fort Isabella
5264 PL Vught