Vacature voor Creatief – Communicatief Strateeg

Stageplek (vanaf september 2021)

We hebben weer een vacature voor een stagiair Creatief Strateeg. Een student met een visie op de wereld van morgen, proactieve houding en creatieve mindset! We bieden een uitdagende en flexibele stage waar je met een energiek team dagelijks aan de slag gaat met maatschappelijke vraagstukken. Voor deze vraagstukken gebruiken wij Design Thinking, een methode om problemen of vraagstukken op een andere manier op te lossen. Bij deze methode staat de eindgebruiker centraal.

Gedurende je stageperiode kun je proeven van de diverse projecten waar wij aan werken. Je focus zal daarbij liggen op de uitvoering van het concept Schoolstraten: hét concept waarmee wij kinderen stimuleren om met de fiets, de step of lopend naar school te komen! Naast de creatieve kant houd je je ook bezig met de communicatieve kant. Je levert input voor onze communicatiestrategie, schrijft mee aan artikelen en posts voor diverse communicatiekanalen en maakt een communicatiekalender.

Wil je meer weten over de vacature voor creatief strateeg bij Braining the Future of ben je enthousiast om te beginnen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bekijk onze pagina op  LinkedIn.

 

Ontwikkel je visie met Design Thinking
De aanpak van onze vraagstukken

“Inzicht in de veranderende wereld om ons
heen creëert inzicht in kansen voor de uitdagingen van vandaag”

 

Concepten

Lees hier meer over onze Nieuwsbrief

Training

Een interactieve training

Projecten

Zullen we jouw toekomst ook veranderen?