Onze aanpak van vraagstukken

We gebruiken Design Thinking om vraagstukken aan te pakken. Design Thinking is een mindset waarbij je de gebruiker centraal stelt en tot oplossingen komt die écht werken. We werken samen met inwoners, ondernemers en andere stakeholders. We doen geen aannames, maar verifiëren altijd onze ideeën bij de gebruikers. Daardoor weten we zeker waarom een oplossing wel of niet werkt, nog voordat ze worden toegepast in de praktijk. Het proces bestaat altijd uit een aantal stappen die hieronder kort zijn toegelicht.
Onze aanpak van vraagstukken staat hieronder beschreven,Heb je nog meer vragen? neem dan contact met ons op

Vision Sprint

Op zoek naar een nieuwe visie? Tijdens onze Vision Sprint maken we een analyse van de bestaande situatie, vertalen we de kansen in een nieuwe visie en stellen we een strategie op om deze waar te maken. We doen dit met een kernteam van ± 7 personen. Daarnaast betrekken we specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld door het organiseren van workshops of door ‘op straat’ verhalen op te halen.

 

Design Sprint

Zoek je een oplossing voor een concreet probleem? Met de Design Sprint werken we in 5 dagen van probleemstelling naar geteste oplossing. We interviewen deskundigen, bedenken een oplossing, bouwen een prototype en testen dit bij een aantal gebruikers. We doen dit met een team van ±8 personen.

 

De aanpak van onze vraagstukken

Focus Sprint

Wil je meer focus aanbrengen in je visie en er voor zorgen dat ‘alle neuzen dezelfde kant op staan’? Tijdens onze Focus Sprint werken we één dag met het team aan jullie visie. We verkennen wat goed gaat en wat beter kan, bieden nieuwe inspiratie en bepalen met elkaar welke koers we gaan varen. Geschikt voor teams van 5-50 personen.

De aanpak van onze vraagstukken
De aanpak van onze vraagstukken

“Ons team met diverse disciplines is in staat
opdrachtgevers te verrassen met sterke concepten”

 

Bekijk ook:

Producten

Uitleg van de aanpak van onze vraagstukken

Projecten

De aanpak van onze vraagstukken

Opdrachtgevers

Benieuwd wat we voor jouw organisatie
kunnen betekenen?