Inspiratie

Injecteer creativiteit. De wereld als inspiratiebron voor jouw dagelijkse werk.
Een verfrissende blik op actuele vraagstukken en de nieuwste ontwikkelingen.

Braining the City Tour

Met de Braining the City Tour bieden we een boost aan inspiratie over de gezonde stad van de toekomst. De City Tour is zeer geschikt voor teams en afdelingen die een flinke dosis energie willen en fris perspectief op uitdagingen waar ze voor staan.

Decor is Rotterdam, een stad die van aanpakken weet en durft te vernieuwen. Het basisprogramma bestaat uit een trendpresentatie en bezoek aan innovatieve initiatieven: projecten met focus op natuur en voedselproductie, herwaardering van vergeten gebieden, mobiliteit, circulariteit en de stad voor de mens.

De eerstvolgende Braining the City Tour (open inschrijving) vindt plaats op donderdag 16 mei 2019, van 12.00-17.00u. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Trendtalks

De toekomst is nu. We geven inspirerende lezingen over het tijdperk waarin we leven. Voor bedrijven en gemeenten die zoeken hoe ze kunnen inspelen op toekomstige trends en daarmee voorloper kunnen worden.

Onze trendtalks gaan bijvoorbeeld over Millennials & Work: een generatie geboren tussen 1980 – 2000. Zij herdefiniëren de manier waarop we leven, wonen en werken. Wat verwachten Millennials van hun werkgever? Of over Mobiliteit in de stad van de toekomst: wie zijn de gebruikers van je stad en hoe maken ze gebruik van de openbare ruimte? Hoe speel je flexibel en klantgericht in op veranderingen rondom mobiliteit?

“Inzicht in de veranderende wereld om ons
heen creëert inzicht in kansen voor de uitdagingen van vandaag”

 

Dit doen we ook

Concepten

Training

Projecten

Zullen we jouw toekomst ook veranderen?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?