Concept: Gastvrije Hubs

Inspirerende plekken waar de stad je als gast ontvangt

Veel steden werken aan een gastvrije, toegankelijke en duurzame binnenstad. Hubs aan de rand van de stad vormen de nieuwe toegang tot de stad. Het zijn de plekken aan de rand van de stad waar de bezoeker gastvrij wordt ontvangen: je kunt je auto parkeren en op een schone, snelle en flexibele manier de reis vervolgt. Voor de stedeling is het een plek waar hij vanuit de wijk een passend vervoermiddel vindt om de stad in en uit te reizen.

Wij vullen Hubs in vanuit de behoeften van de verschillende gebruikers.

Zakelijke bezoekers kunnen aan de rand van de stad parkeren en gemakkelijk invulling geven aan een flexibele dagindeling, met opties om te werken op de locatie en snel en efficiënt te reizen naar afspraken binnen de stad.

Vrijetijdsbezoekers voelen zich welkom in de stad van aankomst, krijgen meteen goede informatie en aantrekkelijke routes waardoor ze geprikkeld worden de stad verder te ontdekken.

Aan de hand van de klantreis van gebruikers, identificeren we de kansen om de klantreis te verbeteren op gastvrijheid, bewegwijzering, vervolg vervoer en beleving.
Daarnaast brengen we samen met stakeholders in kaart welke kansen er zijn om de locaties zelf in te zetten voor andere doelstellingen van de stad zoals vergroening, biodiversiteit, energie-opwekking of ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

(Nadere uitwerking volgt)

Wil jij meer weten over onze visie en aanpak van hubs en parkeerlocaties?
Bel of mail ons dan om de mogelijkheden te bespreken!

Ontwikkel je visie met Design Thinking
De aanpak van onze vraagstukken

“Volg de stappen van Design Thinking en dit zal een positief gevolg hebben voor jouw organisatie.”

Bekijk ook:

Aanpak

Lees in onze Nieuwsbrief meer over de aanpak en onze producten

Projecten

ontwikkel een visie met Design Thinking

Team

Ontwikkel je visie met Design Thinking

Benieuwd wat we voor jouw organisatie
kunnen betekenen?