Concepten om op te pakken in de praktijk

Op basis van onze ervaring hebben we diverse concepten ontwikkeld. Onze concepten bieden opdrachtgevers houvast om met stakeholders
te werken aan een specifieke uitdaging en te kunnen testen in de praktijk. d
Concepten om op te pakken in de praktijk

Schoolstraten

Veilige schoolomgevingen die lopen en fietsen stimuleren 

Natuurlijk willen we allemaal een schoolomgeving waarbij de veiligheid van kinderen voorop staat. Toch krijgt de auto in veel schoolomgevingen prioriteit, wat leidt tot onveilige situaties voor ouders en kinderen per fiets of te voet . Met ons concept ‘Schoolstraten’ introduceren we een schoolomgeving vanuit het perspectief van lopende, fietsende en spelende kinderen in plaats van autoverkeer. We combineren dit met een programma om lopend en fietsend naar school te komen. Na een testfase voeren we de wijzigingen in de schoolomgeving door die écht werken. 

Gastvrije Hubs

Inspirerende plekken waar je als gast van de stad wordt ontvangen

Veel steden werken aan een gastvrije, toegankelijke en duurzame stad. Parkeerlocaties en fietsenstallingen vervullen daarbij een belangrijke rol: dit zijn immers plaatsen waar de bezoeker voor het eerst in aanraking komt met de binnenstad. Het concept Gastvrije Hubs biedt gemeenten en ontwikkelaars de kans om vanuit gebruikersperspectief overstappunten te creëren. Met het concept werk je aan inspirerende plekken waarbij je als gast wordt ontvangen en gemakkelijk op een duurzame wijze je weg kunt vervolgen.

De aanpak van onze vraagstukken

“Mensen weer met energie en vanuit eigen
kennis en kunde laten kijken naar uitdagingen.”

Bekijk ook:

Aanpak

Lees in onze Nieuwsbrief meer over de aanpak en onze producten

Projecten

Lees hier meer over onze Nieuwsbrief

Team

Lees in de Nieuwsbrief meer over ons team

Benieuwd wat we voor jouw organisatie
kunnen betekenen?