Braining the City Tour op 16 mei 2019 (open inschrijving)

Geplaatst op: 12 -03 -2019

Op donderdagmiddag 16 mei 2019 organiseren we de Braining the City Tour. Een tour bomvol inspiratie over de Gezonde Stad van de toekomst. We nemen je mee naar Rotterdam, een stad die van aanpakken weet en durft te vernieuwen. Fiets mee langs interessante ontwikkelingen in de stad en geef je creativiteit een boost!

We starten het programma met een trendpresentatie over ‘de stad van de toekomst’. Welke ontwikkelingen ontpoppen zich in de stad? Waar liggen kansen om op in te spelen?
Vervolgens fietsen we langs innovatieve initiatieven met focus op natuur en voedselproductie, herwaardering van vergeten gebieden, mobiliteit, circulariteit en de stad voor de mens. Rotterdam is rijk aan dit soort sterke stedelijke projecten zoals Het Dobberend Bos, Luchtsingel en Blue City. We spreken met boeiende stadsmakers en experts over hun visie op de stad zodat we kunnen leren van hun ervaringen. Ga mee, laat je inspireren door Rotterdam en ontdek hoe je zelf aan de Gezonde Stad van de toekomst kan werken.

Wat levert het je op?
• Fris perspectief op uitdagingen van de stad
• Inzicht in trends en de veranderende stedelijke omgeving
• Inspiratie vanuit onverwachte hoek
• Een netwerk van aanpakkers en vernieuwers
• Volop energie om binnen je eigen werkveld aan de slag te gaan

Voor wie is het?
De Braining the City Tour is voor iedereen die aan de slag wil met de leefbare, gezonde en sociale stad van de toekomst en daarbij geïnspireerd wil raken door nieuwe perspectieven.

Wanneer
De city tour vindt plaats op donderdag 16 mei 2019, 12.00-17.00u, te Rotterdam.

Investering
De investering voor de Braining the City Tour is €295,- excl. BTW. Aanmelden vóór 1 mei 2019. Je krijgt hiervoor een dag volop inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan, inclusief heerlijke lunch en afsluitende borrel. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Voor de snelle beslisser geldt een investering van €245,- excl. BTW. Aanmelden vóór 5 april 2019.

Design Thinking Training - open inschrijving